Title
ELEN | RU
ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ ΚΡΗΤΗΣ » Ένα όνομα που έχει ταυτιστεί με την Κρητική Διατροφή. Κι αυτό γιατί η ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ ΚΡΗΤΗΣ προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα υψηλής ποιότητας που κάνουν τη γαστρονομική εμπειρία μοναδική.
Υπηρεσίες Logistics & Προστιθέμενη Αξία Εκτύπωση E-mail
 
Η LOGISTICS ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ Α.Ε. αποτελεί θυγατρική εταιρεία της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ και στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Logistics σε τρίτους (3PL).
Η εταιρία ξεκίνησε τη λειτουργία της από το Δεκέμβριο του 2013 σε ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο ΒΙΟ. ΠΑ. Άνω Λιοσίων, με δυνατότητα διαχείρισης άνω των 150 παλετών ημερησίως. 
τα τελευταία έτη επενδύσαμε περισσότερα από 3 εκατ. € σε : 
 
 • πλήρως εξοπλισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις
 • σύγχρονα Πληροφοριακά Συστήματα διαχείρισης (ERP & WMS)
 • εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας τόσο για τη μηχανογράφηση, όσο και για τη λειτουργία της αποθήκης
 • στελέχωση με εξειδικευμένο προσωπικό και την συνεχή επιμόρφωση
 
Η γεωγραφική θέση των εγκαταστάσεων (σύνδεση με Αττική οδό και περιοχή Θριασίου) μας επιτρέπει την πραγματοποίηση καθημερινών αποστολών σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής, αλλά και πανελλαδικά μέσω συνεργαζόμενων πρακτορείων μεταφορών. 
Στο πρώτο 4μηνο λειτουργίας πετύχαμε αύξηση των διακινουμένων ποσοτήτων κατά 75% και συνεχίζουμε...
 
 
Αυξήστε τις πωλήσεις σας & ανοίξτε νέες αγορές : Με γνώμονα την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, η LOGISTICS ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ Α.Ε. πέρα των κλασικών υπηρεσιών 3PL, προχωρά ένα βήμα παραπέρα και στοχεύει σε συνέργειες με παραγωγικές εταιρίες στη λογική του win-win, αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη και διαχείριση πελατολογίου σε εθνικό επίπεδο (μεγάλες αλυσίδες s/m & χονδρέμποροι), σύμφωνα με την εμπορική πολιτική και υπό τον απόλυτο έλεγχο του πελάτη, μέσω οργανωμένου δικτύου πωλήσεων.  
 
Παρεχόμενες Υπηρεσίες :
 
 • Αποθήκευση
 • Προετοιμασία παραγγελιών
 • Διανομή
 • Reporting
 • Barcoding & Ανασυσκευασίες
 • Reverse Logistics 
 • Cross Docking
 • Έκδοση τιμολογίων
 • Customer service και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας
 
Αποθήκευση : 
Διαδικασίες ISO & HACCP, Εφαρμογή κανόνα FEFO (First Expired First Out) ή άλλου προσαρμοζμένου κατόπιν ζήτησης. Απογραφές (κυκλικές και γενικές). Συνεχή ηλεκτρονική παρακολούθηση για τις ποσότητες και τις ημερομηνίες λήξης των αποθεμάτων. Αυτόματη ογκομέτρηση & μέτρηση βάρους των αποθεμάτων  
 
Προετοιμασία παραγγελιών :
Picking εντός 24 ωρών από τη λήψη της παραγγελίας. Χρήση ασύρματων RF. Παλετοποίηση & περιτύληξη με stretch film. Μέτρηση όγκου & βάρους ανά παραγγελία 
 
Διανομή : 
Συμφωνίες με πρακτορεία μεταφορών & χρήση Φ.Δ.Χ.Αποστολή των παραγγελιών εντός 48 ωρών από τη λήψη τους. Καθημερινά δρομολόγια
Τήρηση χρόνων παράδοσης
 
Reporting :
Αναφορές για τα αποθέματα & την κατάστασή τους. Στατιστικά ανά πελάτη
Στατιστικά ανά κωδικό προϊόντος. Ιχνηλασιμότητα. Κόστος ανά παραγγελία. Ελλείψεις κωδικών
 
Barcoding & Ανασυσκευασίες :
Δυνατότητα έκδοσης και επικόλλησης ετικέτας barcode
Ανα κιβωτοποίηση & Ανα παλετοποίηση 
Ανασυσκευασία & Επαναπροώθηση
Υποστήριξη συσκευασιών προωθητικών ενεργειών μέσω πιστοποιημένων συνεργατών
 
Reverse Logistics :
Διαχείριση επιστροφών από πελάτες. Διαλογή και δέσμευση ποσοτήτων για επαναπροώθηση ή επιστροφή. Στατιστικά επιστροφών ανά κωδικό και πελάτη. Στατιστικά αιτιολογίας επιστροφών
 
Cross Docking :
Υπηρεσίες cross docking με ταχεία προώθηση έτοιμων παραγγελιών
 
Έκδοση τιμολογίων :
Μπορούμε να αναλάβουμε την τιμολόγηση των πελατών σας για λογαριασμό σας.
 
Customer Service & υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας :
Συνεχή και ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας. Συμβουλευτικές υπηρεσίες που σχετίζονται με την εφοδιαστική σας αλυσίδα και την αύξηση των πωλήσεων. Παροχή έκτακτων αναφορών και στοιχείων. Ειδικές αποστολές. Ολοκληρωμένη διαχείριση παραγγελιών των πελατών σας από τη λήψη έως την παράδοση. Παροχή υπηρεσιών διαχείρισης πελατολογίου & προώθησης πωλήσεων σε αλυσίδες s/m και χονδρεμπόρους μέσω οργανωμένων ομάδων πωλητών σε Κρήτη - Δωδεκάνησα, Κεντρική & Βόρεια Ελλάδα.
 
 
 
ΒΙΛΑΝΑ ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ

Βιλάνα οίνος λευκόςΞηρός οίνος που παράγεται από την παραδοσιακή ποικιλία Βιλάνα που καλλιεργείται στους ηλιόλουστους λόφους των Πεζών. Τα σταφύλια των συνεταιρισμένων παραγωγών τρυγούνται και μεταφέρονται σε κιβώτια στο οινοποιείο της Ένωσης όπου οινοποιούνται  με την κλασική μέθοδο λευκής οινοποίησης σε σταθερές θερμοκρασίες ζύμωσης στους 18°C.
Κρασί με λαμπερό κιτρινοπράσινο  χρώμα και χαρακτηριστικά αρώματα της ποικιλίας.

ΠΕΖΑ ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ

πεζά οίνος λευκόςΞηρός οίνος που παράγεται από την παραδοσιακή ποικιλία Βιλάνα που καλλιεργείται στους ηλιόλουστους λόφους των Πεζών.
Σερβίρεται δροσερός (9-10°C) και ταιριάζει με ζυμαρικά σε λευκές σάλτσες, λιπαρά ψάρια και ψητά πουλερικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΑΝΤΗΛΑΡΙ ΚΟΤΣΙΦΑΛΙ ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ

μαντηλαρι κοτσιφαλι οινος ερυθρόςΤο κοτσιφάλι και το μαντηλάρι είναι δύο ποικιλίες που αλληλοσυμπληρώνονται για να μας δώσουν ένα ερυθρό κρασί όπως εμείς στην περιοχή μας παράγουμε εδώ και γενιές.
Το αποτέλεσμα αυτής της αλληλεπίδρασης μεταξύ ήλιου, γης, ποικιλιών και Κρητών τα γευόμαστε σε αυτή την φιάλη. Το νεαρό ζωντανό πορφυρό χρώμα, τα γεμάτα ένταση αρώματά του και το πλούσιο γεμάτο στόμα, προσδιορίζουν την χαρακτηριστική δύναμη αυτού του κρασιού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΖΑ ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ

πεζά οίνος ερυθρόςΞηρός οίνος που παράγεται παράγεται με την κλασική μέθοδο ερυθρής οινοποίησης και την συνοινοποίηση των ποικιλιών Μαντηλάρι - Κοτσιφάλι. Η θερμοκρασία ζύμωσης και εκχύλισης ανάλογα με την πορεία τους διατηρείται στους 22-28°C. Η παραμονή επί ένα χρόνο σε δρύινα βαρέλια γαλλικής δρυός δίνει την ωριμότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει ένα κρασί ΟΠΑΠ ΠΕΖΑ. Κρασί με ρουμπινί ζωντανό χρώμα, ποικιλιακά αρώματα και γεμάτη γεύση. Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου (16-18° C) και ταιριάζει με κόκκινα κρέατα, σάλτσες με μπαχαρικά, κίτρινα και μπλε τυριά.

 

 

 

 

 

 

 

Τοπικοί Οίνοι

 

Κρητικος Τοπικος

ΝΗΣΟΣ ΠΓΕ ΚΡΗΤΗ

Απέσπασε 88 πόντους στη λίστα PAR και ήρθε τρίτο ανάμεσα στους ελληνικούς ερυθρούς οίνους στο Γερμανικό διαγωνισμό Wine System AG (Prowein 2012). Ο ήλιος,ο θαλασσινός αέρας και οι κρητικοί λόφοι όπου ευδοκιμεί η γηγενής ποικιλία Κοτσιφάλι και η κοσμοπολίτικη ποικιλία Syrah, μας προσφέρουν αυτό το κρασί,που το χαρακτηρίζει το βαθύ κόκκινο χρώμα του, ο αρωματικός πλούτος με μεγάλη διάρκεια, η στρογγυλάδα της γεύσης και η γεμάτη επίγευση

 

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ (ΕΡΥΘΡΟΣ)

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ (ΕΡΥΘΡΟΣ)Αυθεντικό Κρητικό ερυθρό κρασί εξαιρετικής ποιότητας. Παράγεται από τις παραδοσιακές ερυθρές ποικιλίες Κοτσιφάλι-Μαντηλάρι-Λιάτικο, που καλλιεργούνται στους λόφους και τις πλαγιές της Κρήτης, με τη μεγάλη ηλιοφάνεια, το θαλασσινό αέρα και την ιδιαίτερη σύσταση του εδάφους. Σταφύλια που γεννούν το περίφημο κρητικό κρασί εδώ και 4.000 χρόνια, από τότε που γέμιζε τους αμφορείς και τις αποθήκες της Κνωσσού. Κρασί με ζωντανό ρουμπινί χρώμα, διακριτικό άρωμα και απαλή γεύση. Πίνεται σε θερμοκρασία δωματίου (15-16 °C)

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ (ΛΕΥΚΟΣ)

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ (ΛΕΥΚΟΣ)Αυθεντικό Κρητικό λευκό κρασί εξαιρετικής ποιότητας. Παράγεται από τις παραδοσιακές λευκές ποικιλίες Βιλάνα-Αθήρι-Θραψαθήρι, που καλλιεργούνται στους λόφους και τις πλαγιές της Κρήτης, με τη μεγάλη ηλιοφάνεια, το θαλασσινό αέρα και την ιδιαίτερη σύσταση του εδάφους. Σταφύλια που γεννούν το περίφημο κρητικό κρασί εδώ και 4.000 χρόνια, από τότε που γέμιζε τους αμφορείς και τις αποθήκες της Κνωσσού. Κρασί απαλό, με λεπτή φρουτώδη γεύση και διακριτικό άρωμα. Πίνεται παγωμένο (8-9 °C)

 

 

 

 

 

 

 

 

ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ, ΕΡΥΘΡΟΣ & ΡΟΖΕ (VIN DE PAYS)

ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ, ΕΡΥΘΡΟΣ & ΡΟΖΕ (VIN DE PAYS)Από τις γηγενείς ποικιλίες που καλλιεργούνται στους λόφους και τις πλαγιές του Δήμου Νίκου Καζαντζάκη, με τη μεγάλη ηλιοφάνεια, το θαλασσινό αέρα και την ιδιαίτερη σύσταση του εδάφους παράγονται αυτοί οι επιλεγμένοι οίνοι. Σταφύλια που γεννούν το περίφημο κρητικό κρασί εδώ και 4000 χρόνια, από τότε που γέμιζε τους αμφορείς και τις αποθήκες της Κνωσού. Ερυθρός, ροζέ & λευκός με βασικά χαρακτηριστικά τους τη βελούδινη γεύση, το λαμπερό τους χρώμα & τα λεπτά αρώματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολυποικιλιακα κρασια σε συσκευασιες Tetra Pak

ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ

Η σειρά Κουαρτέτο είναι μία σύνθεση πολυποικιλιακών οίνων οι οποίοι προσφέρονται στον καταναλωτή από την Ένωση Πεζών στην πολύεδρη οικολογική συσκευασία Tetra Pak ενός λίτρου. Υπάρχει δυνατότητα αναγραφής επιπλέον γλώσσας στο κουτί για στόχευση σε ξένες αγορές.

Επιτραπέζιοι

Το κρασι της παρεας

DOMINO

 

 Ένα ευκολόπιοτο κρασί λευκό ή ερυθρό από γηγενείς ποικιλίες για το καθημερινό τραπέζι.

ΚΑΡΜΑ

Ένα ευκολόπιοτο κρασί λευκό ή ερυθρό από γηγενείς ποικιλίες που λόγω του design της ετικέτας του προσφέρεται σε πολυτελή ξενοδοχεία για καλωσόρισμα αλλά και σε γάμους και άλλες εκδηλώσεις. Διατίθεται με φελλό ή βίδα.

ΛΕΥΚΟ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΡΟΖΕ, ΚΟΚΚΙΝΕΛΙ, ΡΕΤΣΙΝΑ - Συσκευασία Bag-In-Box

Οι καινοτόμες συσκευασίες σε κουτί προστατεύουν αποτελεσματικά το κρασί από εξωτερικούς παράγοντες που αλλοιώνουν το χαρακτήρα του, όπως είναι το φως και το οξυγόνο, διατηρώντας τα συστατικά του (χρώμα, άρωμα, γεύση) αναλλοίωτα και εξασφαλίζοντας:

 • Άριστη ποιότητα
 • Πρακτικότητα στη χρήση (ελαφρύ, άθραυστο, εύκολο στη μεταφορά και στην αποθήκευση)
 • Προστασία του περιβάλλοντος (ανακυκλώσιμη συσκευασία) 

Διατίθενται συσκευασίες Bag-in-Box (ασκός) 3, 5,10, 20 & 28lt. σε λευκό, κόκκινο, ροζέ, κοκκινέλι, ημίγλυκο, ρετσίνα.

 
ΛΕΥΚΟ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΡΟΖΕ, ΚΟΚΚΙΝΕΛΙ, ΡΕΤΣΙΝΑ - Συσκευασία Prisma της Tetra Pak

ΛΕΥΚΟ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΡΟΖΕ, ΚΟΚΚΙΝΕΛΙ, ΡΕΤΣΙΝΑ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Tetra Pak σε Prisma

Οι καινοτόμες συσκευασίες σε κουτί προστατεύουν αποτελεσματικά το κρασί από εξωτερικούς παράγοντες που αλλοιώνουν το χαρακτήρα του, όπως είναι το φως και το οξυγόνο, διατηρώντας τα συστατικά του (χρώμα, άρωμα, γεύση) αναλλοίωτα και εξασφαλίζοντας:

 

 • Άριστη ποιότητα
 • Πρακτικότητα στη χρήση  (ελαφρύ, άθραυστο, εύκολο στη μεταφορά και στην αποθήκευση)
 • Προστασία του περιβάλλοντος (ανακυκλώσιμη συσκευασία)


Διατίθενται σε συσκευασία Prisma της Tetra Pak ενός λίτρου

 

Logado κλασσικο

ΟΙΝΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ, ΕΡΥΘΡΟΣ, ΛΕΥΚΟΣ & ΡΟΖΕ

ΟΙΝΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ, ΕΡΥΘΡΟΣ, ΛΕΥΚΟΣ & ΡΟΖΕΞηρό επιτραπέζιο κρασί από τον συνδυασμό ειδικά επιλεγμένων κρητικών σταφυλιών. Κρασί κόκκινο, ροζέ και λευκό με ζωντανό χρώμα, απαλή γεύση και διακριτικό άρωμα, «ό,τι πιο διαλεχτό» κατά την ονομασία του.
Διατίθεται σε συσκευασίες 750ml, 375ml και σε νέα γυάλινη φιάλη 1L με πρακτικό κλείσιμο τύπου Stelvin (βιδωτό) με δυνατότητα πολλαπλών χρήσεων.

Ρετσίνα
ΕΚΑΒΗ ΚΛΑΣΙΚΗ

ΕΚΑΒΗ ΚΛΑΣΙΚΗΗ ρετσίνα ΕΚΑΒΗ – Ονομασία κατά Παράδοση – πίνεται δροσερή και ταιριάζει με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και μεζέδες.  Οι παραδοσιακές ποικιλίες κρασιού με το κεχριμπαρένιο ρετσίνι του πεύκου σε συνδυασμό με την εμπειρία και το πάθος των ανθρώπων της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ, δημιούργησαν μία ξεχωριστή ρετσίνα που μένει στη γεύση και τη μνήμη. Μία παραδοσιακή ρετσίνα που έρχεται να γίνει μέρος του σύγχρονου καθημερινού τρόπου ζωής.

ΡΕΤΣΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

ΕΚΑΒΗ Tetra PrismaΜια παραδοσιακή ρετσίνα σε μοντέρνα πρακτική συσκευασία Prisma της Tetra Pak. Πάει όπου πάει η παρέα. Στο πικ νικ, στην παραλία, στην εκδρομή.

 

ΕΚΑΒΗ ΓΑΛΑΖΙΑ

ΕΚΑΒΗ ΓΑΛΑΖΙΑΡετσίνα ΕΚΑΒΗ απαλή γαλάζια. Με αλκοολικό βαθμό 11% για τους λάτρεις της ελαφριάς γεύσης. Απολαύστε τη σκέτη, με πάγο ή με αναψυκτικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

News image

Οινοπαραγωγή

Στην περιοχή της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ υπάρχουν 30.000, στρέμματα αμπελώνες, ιδιοκτησίας... Περισσοτερα

News image

Ελαιοπαραγωγή

Η περιοχή της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ παράγει κατά μέσο όρο... Περισσοτερα

News image

Υπηρεσίες Logistics & Προστιθέμενη Αξία

  Η LOGISTICS ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ Α.Ε. αποτελεί θυγατρική εταιρεία της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ... Περισσοτερα

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.

[googlef56816fc1dd6ee8c.html]