Title
ELEN | RU
ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ ΚΡΗΤΗΣ » Ένα όνομα που έχει ταυτιστεί με την Κρητική Διατροφή. Κι αυτό γιατί η ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ ΚΡΗΤΗΣ προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα υψηλής ποιότητας που κάνουν τη γαστρονομική εμπειρία μοναδική.
Υπηρεσίες Logistics & Προστιθέμενη Αξία Εκτύπωση E-mail
 
Η LOGISTICS ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ Α.Ε. αποτελεί θυγατρική εταιρεία της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ και στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Logistics σε τρίτους (3PL).
Η εταιρία ξεκίνησε τη λειτουργία της από το Δεκέμβριο του 2013 σε ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο ΒΙΟ. ΠΑ. Άνω Λιοσίων, με δυνατότητα διαχείρισης άνω των 150 παλετών ημερησίως. 
τα τελευταία έτη επενδύσαμε περισσότερα από 3 εκατ. € σε : 
 
 • πλήρως εξοπλισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις
 • σύγχρονα Πληροφοριακά Συστήματα διαχείρισης (ERP & WMS)
 • εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας τόσο για τη μηχανογράφηση, όσο και για τη λειτουργία της αποθήκης
 • στελέχωση με εξειδικευμένο προσωπικό και την συνεχή επιμόρφωση
 
Η γεωγραφική θέση των εγκαταστάσεων (σύνδεση με Αττική οδό και περιοχή Θριασίου) μας επιτρέπει την πραγματοποίηση καθημερινών αποστολών σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής, αλλά και πανελλαδικά μέσω συνεργαζόμενων πρακτορείων μεταφορών. 
Στο πρώτο 4μηνο λειτουργίας πετύχαμε αύξηση των διακινουμένων ποσοτήτων κατά 75% και συνεχίζουμε...
 
 
Αυξήστε τις πωλήσεις σας & ανοίξτε νέες αγορές : Με γνώμονα την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, η LOGISTICS ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ Α.Ε. πέρα των κλασικών υπηρεσιών 3PL, προχωρά ένα βήμα παραπέρα και στοχεύει σε συνέργειες με παραγωγικές εταιρίες στη λογική του win-win, αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη και διαχείριση πελατολογίου σε εθνικό επίπεδο (μεγάλες αλυσίδες s/m & χονδρέμποροι), σύμφωνα με την εμπορική πολιτική και υπό τον απόλυτο έλεγχο του πελάτη, μέσω οργανωμένου δικτύου πωλήσεων.  
 
Παρεχόμενες Υπηρεσίες :
 
 • Αποθήκευση
 • Προετοιμασία παραγγελιών
 • Διανομή
 • Reporting
 • Barcoding & Ανασυσκευασίες
 • Reverse Logistics 
 • Cross Docking
 • Έκδοση τιμολογίων
 • Customer service και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας
 
Αποθήκευση : 
Διαδικασίες ISO & HACCP, Εφαρμογή κανόνα FEFO (First Expired First Out) ή άλλου προσαρμοζμένου κατόπιν ζήτησης. Απογραφές (κυκλικές και γενικές). Συνεχή ηλεκτρονική παρακολούθηση για τις ποσότητες και τις ημερομηνίες λήξης των αποθεμάτων. Αυτόματη ογκομέτρηση & μέτρηση βάρους των αποθεμάτων  
 
Προετοιμασία παραγγελιών :
Picking εντός 24 ωρών από τη λήψη της παραγγελίας. Χρήση ασύρματων RF. Παλετοποίηση & περιτύληξη με stretch film. Μέτρηση όγκου & βάρους ανά παραγγελία 
 
Διανομή : 
Συμφωνίες με πρακτορεία μεταφορών & χρήση Φ.Δ.Χ.Αποστολή των παραγγελιών εντός 48 ωρών από τη λήψη τους. Καθημερινά δρομολόγια
Τήρηση χρόνων παράδοσης
 
Reporting :
Αναφορές για τα αποθέματα & την κατάστασή τους. Στατιστικά ανά πελάτη
Στατιστικά ανά κωδικό προϊόντος. Ιχνηλασιμότητα. Κόστος ανά παραγγελία. Ελλείψεις κωδικών
 
Barcoding & Ανασυσκευασίες :
Δυνατότητα έκδοσης και επικόλλησης ετικέτας barcode
Ανα κιβωτοποίηση & Ανα παλετοποίηση 
Ανασυσκευασία & Επαναπροώθηση
Υποστήριξη συσκευασιών προωθητικών ενεργειών μέσω πιστοποιημένων συνεργατών
 
Reverse Logistics :
Διαχείριση επιστροφών από πελάτες. Διαλογή και δέσμευση ποσοτήτων για επαναπροώθηση ή επιστροφή. Στατιστικά επιστροφών ανά κωδικό και πελάτη. Στατιστικά αιτιολογίας επιστροφών
 
Cross Docking :
Υπηρεσίες cross docking με ταχεία προώθηση έτοιμων παραγγελιών
 
Έκδοση τιμολογίων :
Μπορούμε να αναλάβουμε την τιμολόγηση των πελατών σας για λογαριασμό σας.
 
Customer Service & υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας :
Συνεχή και ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας. Συμβουλευτικές υπηρεσίες που σχετίζονται με την εφοδιαστική σας αλυσίδα και την αύξηση των πωλήσεων. Παροχή έκτακτων αναφορών και στοιχείων. Ειδικές αποστολές. Ολοκληρωμένη διαχείριση παραγγελιών των πελατών σας από τη λήψη έως την παράδοση. Παροχή υπηρεσιών διαχείρισης πελατολογίου & προώθησης πωλήσεων σε αλυσίδες s/m και χονδρεμπόρους μέσω οργανωμένων ομάδων πωλητών σε Κρήτη - Δωδεκάνησα, Κεντρική & Βόρεια Ελλάδα.
 
 
 
Δελτίο Τύπου EPD

  

Δελτίο Τύπου 03.05.2011

Πρώτη διεθνώς περιβαλλοντική δήλωση EPD για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Αναρτήθηκε σήμερα 03.05.2011 στον διαδικτυακό τόπο της διεθνούς περιβαλλοντικής οργάνωσης ENVIRONDEC (www.environdec.com) και για πρώτη φορά στον κόσμο Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος (EPD) για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.

Η δήλωση αυτή έγινε για μια μικρή ποσότητα ελαιολάδου που πληρούσε όλες τις προδιαγραφές και προέρχεται από 68 παραγωγούς του ΝΗΛΕΑ, της ΕΑΣ Πεζών και της ΕΑΣ Μεραμβέλλου. Η ποσότητα αυτή αντιστοιχεί σε 21.390 μπουκάλια των 750 κ.εκ. που θα διατεθούν αριθμημένα ώστε να διαφυλαχθεί η ιχνηλασιμότητα.

Το σημαντικό με την Περιβαλλοντική αυτή δήλωση είναι ότι εξετάζει διεξοδικά όλες τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις κατά την παραγωγή του ελαιολάδου από την κούνια μέχρι τον τάφο όπως λέγεται, δηλαδή από την παραγωγή των πρώτων υλών μέχρι της ανακύκλωση των γυάλινων μπουκαλιών.

Ανάμεσα στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ξεχωρίζει η επίπτωση στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, δηλαδή στην αλλαγή του κλίματος. Το σημαντικό με το συγκεκριμένο ελαιόλαδο είναι ότι η παραγωγή του από τους 68 παραγωγούς οδηγεί σε θετικό αποτέλεσμα δηλαδή σε αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα, τελικά. Δηλαδή, αντί να επιβαρύνει την ατμόσφαιρα, την απαλλάσσει από 370 γραμμάρια διοξείδιου για κάθε μπουκάλι ελαιολάδου, μειώνοντας έτσι το πρόβλημα.

Το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το διοξείδιο αποθηκεύεται στο έδαφός μας, αυξάνοντας την οργανική του ουσία, δηλαδή την γονιμότητά του, τη συγκράτηση του νερού και τη μείωση της διάβρωσης. Αντιστρέφεται συνεπώς η πορεία προς την ερημοποίηση η οποία απειλεί τα εδάφη των ελαιώνων μας, και που αναμένεται να γίνει εντονότερη στα μέρη μας, όσο αυξάνεται η θερμοκρασία του πλανήτη.

Οι 68 παραγωγοί μας λοιπόν με τις οργανώσεις τους κατάφεραν αν μετατρέψουν ένα πρόβλημα (διοξείδιο στην ατμόσφαιρα) σε ένα πλεονέκτημα (οργανική ουσία στο έδαφος). Τα 370 γραμμάρια ανά μπουκάλι είναι μόνο μια αρχή. Τα περιθώρια αποθήκευσης διοξειδίου είναι πολύ μεγαλύτερα και μπορούν να αξιοποιηθούν πολύ καλά για όφελος των παραγωγών.

Πληροφορίες: www.environdec.com

opnileas@yahoo.gr, www.nileasoliveoil.gr

supplies@pezaunion.gr, www.pezaunion.gr

easm@otenet.gr, www.easm.gr

parabem@hol.gr www.rodaxagro.gr

 

 

 Δελτίο Τύπου EPD

 

 

Διακρίσεις


Mε τη βοήθεια των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων και των ιδανικών εδαφοκλιματολογικών συνθηκών της περιοχής, η ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ παράγει κρασί και ελαιόλαδο εξαιρετικής και σταθερής ποιότητας. Αυτό έχει αναγνωριστεί διεθνώς και τα προϊόντα της έχουν επανειλημμένως βραβευτεί σε διεθνείς εκθέσεις και γευστικές δοκιμασίες.

 

 

Επίσης το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου Ελαιολάδου της Ένωσης Πεζών ήρθε πρώτο παγκοσμίως στις επιδόσεις των αναλύσεων στο Διεργαστηριακό Σχήμα 2007-2008, του American Oliveoil Chemists Society (AOCS), για το ελαιόλαδο.

 

Πιστοποιήσεις

Μέσα σε ένα πλήρες βιομηχανικό συγκρότημα με σύγχρονες εγκαταστάσεις απορροφώνται και επεξεργάζονται το 85% των αγροτικών προϊόντων της περιοχής και επιτυγχάνεται η διοχέτευση αυτών, τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά. Πάντα πρωτοπόρος στην υιοθέτηση νέων μεθόδων και συστημάτων παραγωγής, η ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ παρακολουθεί από κοντά τις αλλαγές και εξελίξεις που επηρεάζουν το σύγχρονο και διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Στα πλαίσια αυτά και στο περιβάλλον του ελεύθερου ανταγωνισμού, η Ένωση Πεζών έσπευσε από το 1998 να εκπονήσει και να εγκαταστήσει Συστήματα Ποιότητας. Σήμερα τηρεί Σύστημα ποιότητας ISO 9001:2000 και Συστήματα Ασφάλειας Τροφίμων IFS (International Food Standard) και ISO 22000:2005. Τα παραπάνω συστήματα είναι πιστοποιημένα από την TUV Hellas. Το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου ελαιολάδου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ είναι διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ κατά ISO 17025. Συγκεκριμένα, το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου Ελαιολάδου της Ένωσης Πεζών είναι πιστοποιημένο από το 2006, κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025:2005, με αριθμό Πιστοποιητικού 275(2), στα πεδία Οξύτητα Ελαιολάδου, Φωτομετρική Ανάλυση στο Υπεριώδες και Αριθμού Υπεροξειδίων, από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Ολοκληρωμένη Διαχείριση
 1. Agro 2.1-2.2
 2. Biohellas
 3. Πρόγραμμα 867/08
 4. Κοινή έκθλιψη ελαιοκάρπου (Μελέτη Πολυτεχνείου Κρήτης)
 5. Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου
 6. Π.Ο.Π.
 7. Ο.Π.Α.Π.
 8. Προστασία Περιβάλλοντος
 9. Anassa traceable extra virgin olive oil
News image

Οινοπαραγωγή

Στην περιοχή της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ υπάρχουν 30.000, στρέμματα αμπελώνες, ιδιοκτησίας... Περισσοτερα

News image

Ελαιοπαραγωγή

Η περιοχή της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ παράγει κατά μέσο όρο... Περισσοτερα

News image

Υπηρεσίες Logistics & Προστιθέμενη Αξία

  Η LOGISTICS ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ Α.Ε. αποτελεί θυγατρική εταιρεία της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ... Περισσοτερα

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.

[googlef56816fc1dd6ee8c.html]