Κρασί της Παρέας – Ερυθρό

ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΡΥΘΡΟ 1LT TETRAPAK ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΡΥΘΡΟ 3LT BAG IN BOX ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΡΥΘΡΟ 5LT BAG IN BOX ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΡΥΘΡΟ ΦΙΑΛΗ 0,75LT ΜΕ STELVIN

Το ερυθρό «Κρασί της παρέας» είναι ένα ήρεμο ξηρό κρασί με 12% περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Φτιάχνεται από τις τοπικές ποικιλίες Κοτσιφάλι (60%-70%) – Μαντηλάρι (20%-30%) και άλλες ερυθρές ποικιλίες (10%-20%) που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή των Πεζών του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, μια περιοχή που είναι γνωστή για την οινοποιητικής της παράδοση από τα Μινωικά χρόνια.

Παράγεται με την διαδικασία της κλασικής ερυθρής οινοποίησης και διατηρείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές.

Έχει έντονη πλούσια γεύση, αρώματα κόκκινων φρούτων και μια έντονη και πλούσια επίγευση. Σερβίρεται στους 14°C έως 18°C και ταιριάζει με κόκκινα κρέατα, κυνήγι και κίτρινα τυριά.

Οι καινοτόμες συσκευασίες του σε κουτί (ασκός), Bag-in-Box των 3L, 5L, 10L, 20L και TetraPak 1L, προστατεύουν αποτελεσματικά το κρασί από εξωτερικούς παράγοντες που αλλοιώνουν το χαρακτήρα του, όπως είναι το φως και το οξυγόνο, διατηρώντας τα συστατικά του (χρώμα, άρωμα, γεύση) αναλλοίωτα και εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα, πρακτικότητα στη χρήση (ελαφρύ, άθραυστο, εύκολο στη μεταφορά και στην αποθήκευση) και προστασία του περιβάλλοντος (πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες). Η συσκευασία TetraPrisma μάλιστα έχει το πλεονέκτημα ότι το κρασί μέχρι το άνοιγμα του παραμένει σε αδρανή ατμόσφαιρα προσφέροντας επιπλέον προστασία για το προϊόν.

Τέλος και η φιάλη 0,75L με πώμα stelvin εκτός των παραπάνω εξασφαλίζει το εύκολο πλέον άνοιγμα της φιάλης, την διατήρηση της φρεσκάδας του κρασιού για περισσότερο καιρό και τη σταθερή ποιότητα από φιάλη σε φιάλη, αποφεύγοντας αυτό που αποκαλούμε «bottle variation».