Κρασί της Παρέας – Ροζέ

Το ροζΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΡΟΖΕ ΦΙΑΛΗ 0,75LT ΜΕ ΠΩΜΑ STELVINέ  «Κρασί της παρέας» είναι ένα ήρεμο ερυθρωπό ξηρό κρασί με 11% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, με αμυδρό διαυγές πορτοκαλοκόκκινο χρώμα.

Φτιάχνεται από τις τοπικές ποικιλίες Κοτσιφάλι (60%-70%) – Μαντηλάρι (20%-30%) και άλλες ερυθρές ποικιλίες (10%-20%) που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή των Πεζών του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, μια περιοχή που είναι γνωστή για την οινοποιητικής της παράδοση από τα Μινωικά χρόνια.

Παράγεται με την διαδικασία της κλασικής ερυθρωπής οινοποίησης με μειωμένο χρόνο εκχύλισης του χρώματος και διατηρείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές.

Έχει διακριτική γεύση, αρώματα τριαντάφυλλου και λεπτή επίγευση Σερβίρεται στους 6°C έως 10°C και ταιριάζει με λευκά κρέατα και νεαρά τυριά και πράσινες σαλάτες.

Η καινοτόμα συσκευασία του σε  εκτός του ότι προστατεύει αποτελεσματικά το κρασί από εξωτερικούς παράγοντες που αλλοιώνουν το χαρακτήρα του, προσφέροντας άριστη ποιότητα και προστασία του περιβάλλοντος (πλήρως ανακυκλώσιμη), εξασφαλίζει και το εύκολο πλέον άνοιγμα της φιάλης, την διατήρηση της φρεσκάδας του κρασιού για περισσότερο καιρό και τη σταθερή ποιότητα από φιάλη σε φιάλη, αποφεύγοντας αυτό που αποκαλούμε «bottle variation».