Κρασί της Παρέας – Κοκκινέλι

ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΟΚΚΙΝΕΛΙ 1LT TETRAPAKΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΟΚΚΙΝΕΛΙ 3LT BAG IN BOX

Το κοκκινέλι  «Κρασί της παρέας» είναι ένα ήρεμο ερυθρωπό ξηρό κρασί με 11% περιεκτικότητα σε αλκοόλ με ζωντανό και λαμπερό ανοιχτό κόκκινο χρώμα.

Φτιάχνεται από τις τοπικές ποικιλίες Κοτσιφάλι (50%-60%) – Μαντηλάρι (20%-30%) και άλλες ερυθρές ποικιλίες (10%-20%) που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή των Πεζών του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, μια περιοχή που είναι γνωστή για την οινοποιητικής της παράδοση από τα Μινωικά χρόνια.

Παράγεται με την διαδικασία της κλασικής ερυθρής οινοποίησης με μειωμένο χρόνο εκχύλισης του χρώματος, και διατηρείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές.

Έχει διακριτική γεύση, έντονα αρώματα τριαντάφυλλου και λεπτή επίγευση Σερβίρεται στους 6°C έως 10°C και ταιριάζει με λευκά κρέατα και νεαρά τυριά και πράσινες σαλάτες.

Οι καινοτόμες συσκευασίες του σε κουτί (ασκός), , προστατεύουν αποτελεσματικά το κρασί από εξωτερικούς παράγοντες που αλλοιώνουν το χαρακτήρα του, όπως είναι το φως και το οξυγόνο, διατηρώντας τα συστατικά του (χρώμα, άρωμα, γεύση) αναλλοίωτα και εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα, πρακτικότητα στη χρήση (ελαφρύ, άθραυστο, εύκολο στη μεταφορά και στην αποθήκευση) και προστασία του περιβάλλοντος (πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες). Η συσκευασία TetraPrisma μάλιστα έχει το πλεονέκτημα ότι το κρασί μέχρι το άνοιγμα του παραμένει σε αδρανή ατμόσφαιρα προσφέροντας επιπλέον προστασία για το προϊόν.