Κρασί της Παρέας – Ημίγλυκο Ερυθρό

ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΡΥΘΡΟ ΗΜΙΓΛΥΚΟ 1LT TETRAPAKΤο Ημίγλυκο «Κρασί της παρέας» είναι ένα ήρεμο ημίγλυκο ερυθρό κρασί με 12% περιεκτικότητα σε αλκοόλ και έντονο κόκκινο χρώμα.

Φτιάχνεται από τις τοπικές ποικιλίες Κοτσιφάλι (60%-70%) – Μαντηλάρι (20%-30%) και άλλες ερυθρές ποικιλίες (10%-20%) που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή των Πεζών του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, μια περιοχή που είναι γνωστή για την οινοποιητικής της παράδοση από τα Μινωικά χρόνια.

Παράγεται με την διαδικασία της κλασικής ερυθρής οινοποίησης και διατηρείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές.

Έχει γλυκιά πλούσια γεύση, αρώματα κόκκινων φρούτων και μελιού και μια έντονη και πλούσια επίγευση. Σερβίρεται στους 14°C έως 18°C και ταιριάζει με κίτρινα τυριά, γλυκά και διάφορα φρούτα.

H καινοτόμα συσκευασία του σε , προστατεύει αποτελεσματικά το κρασί από εξωτερικούς παράγοντες που αλλοιώνουν το χαρακτήρα του, όπως είναι το φως και το οξυγόνο, διατηρώντας τα συστατικά του (χρώμα, άρωμα, γεύση) αναλλοίωτα και εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα, πρακτικότητα στη χρήση (ελαφρύ, άθραυστο, εύκολο στη μεταφορά και στην αποθήκευση) και προστασία του περιβάλλοντος (πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες). Μάλιστα έχει το πλεονέκτημα σε σχέση με άλλου τύπου συσκευασίες ότι το κρασί μέχρι το άνοιγμα του παραμένει σε αδρανή ατμόσφαιρα προσφέροντας επιπλέον προστασία για το προϊόν.