Χιλιάδες τουρίστες και περιηγητές που ταξιδεύουν κάθε καλοκαίρι στη χώρα μας επιθυμούν να γνωρίσουν τον τρόπο ζωής των αγροτικών περιοχών, τα ντόπια αγροτικά προϊόντα και τον τρόπο παραγωγής

Αυτός είναι ο λόγος που ιδρύσαμε το Μουσείο της Ένωσης Πεζων ώστε να προσφέρουμε σωστή πληροφόρηση  και  γνήσια κρητική φιλοξενία στους επισκέπτες.

Ο εκθεσιακός μας χώρος βρίσκεται στο παλιό εμφιαλωτήριο κρασιού, όπου μπορεί να δεχθεί μέχρι και 400 επισκέπτες καθημερινά.

Η Ξενάγηση περιλαμβάνει:

    • μια video-ταινία 10 λεπτών για την περιοχή της Ένωσης Πεζών, την παραγωγική διαδικασία και τα προϊόντα της.
    • Επίσκεψη σε 4 διαφορετικούς χώρους των εκθεμάτων, όπου υπάρχει συλλογή παλαιού εξοπλισμού, δοχείων, εργαλείων τα οποία χρησιμοποιήθηκαν προπολεμικά στην παραγωγή των δύο κύριων προϊόντων της περιοχής (κρασί-λάδι)ς
    • Επίσκεψη στο δοκιμαστήριο οίνων όπου μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα είδη κρασιού με παραδοσιακό μεζέ συνοδευόμενο με ελαιόλαδο.

Κλείστε τώρα μια ξενάγηση στο εκθετήριό μας

Στον ίδιο χώρο υπάρχει μια μικρή αγορά όπου πωλούνται προϊόντα της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ σε τιμές κόστους

Μπορείτε να επισκεφτείτε δωρεάν τον εκθεσιακό μας χώρο από Δευτέρα ως Σάββατο από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, αλλά και οποιαδήποτε άλλη ώρα κατόπιν συνεννόησης. Υπάρχει δυνατότητα προβολής της ταινίας σε ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ρώσικα, τσέχικα, πολωνικά.