Κρασί της Παρέας – Λευκό

ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΛΕΥΚΟ 1LT TETRAPAKΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΛΕΥΚΟ 3LT BAG IN BOXΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΛΕΥΚΟ 5LT BAG IN BOXΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΛΕΥΚΟ ΦΙΑΛΗ 0,75LT ΜΕ ΠΩΜΑ STELVIN

Το λευκό «Κρασί της παρέας» είναι ένα ήρεμο ξηρό κρασί με 11% περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Φτιάχνεται από τις τοπικές ποικιλίες Βιλάνα (60%-70%) – Βιδιανό (10%-20%) – Θραψαθήρι (10%-20%) και άλλες λευκές ποικιλίες (10%-20%) που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή των Πεζών του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, μια περιοχή που είναι γνωστή για την οινοποιητικής της παράδοση από τα Μινωικά χρόνια.

Παράγεται με την διαδικασία της κλασικής λευκής οινοποίησης, με πνευματικά πιεστήρια και ελεγχόμενη θερμοκρασία, και διατηρείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές.

Έχει γεμάτη στρογγυλή γεύση, αρώματα από κίτρο και περγαμόντο και μια διακριτική, λεπτή επίγευση. Σερβίρεται στους 5°C έως 8°C και ταιριάζει με λευκά κρέατα, θαλασσινά, ζυμαρικά και φρούτα.

Οι καινοτόμες συσκευασίες του σε κουτί (ασκός), Bag-in-Box των 3L, 5L, 10L, 20L και TetraPak 1L, προστατεύουν αποτελεσματικά το κρασί από εξωτερικούς παράγοντες που αλλοιώνουν το χαρακτήρα του, όπως είναι το φως και το οξυγόνο, διατηρώντας τα συστατικά του (χρώμα, άρωμα, γεύση) αναλλοίωτα και εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα, πρακτικότητα στη χρήση (ελαφρύ, άθραυστο, εύκολο στη μεταφορά και στην αποθήκευση) και προστασία του περιβάλλοντος (πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες). Η συσκευασία TetraPrisma μάλιστα έχει το πλεονέκτημα ότι το κρασί μέχρι το άνοιγμα του παραμένει σε αδρανή ατμόσφαιρα προσφέροντας επιπλέον προστασία για το προϊόν.

Τέλος και η φιάλη 0,75L με πώμα stelvin εκτός των παραπάνω εξασφαλίζει το εύκολο πλέον άνοιγμα της φιάλης, την διατήρηση της φρεσκάδας του κρασιού για περισσότερο καιρό και τη σταθερή ποιότητα από φιάλη σε φιάλη, αποφεύγοντας αυτό που αποκαλούμε «bottle variation».